AKTION OMRING CHRISTIANSBORG HÅND I HÅND d. 7. okt 2014

When:
October 7, 2014 @ 08:30
2014-10-07T08:30:00+00:00
2014-10-07T09:00:00+00:00
Where:
Rundt om Christiansborg

Politikerne møder d. 7. oktober 2014 kl 12 ind i folketinget igen efter en lang sommerferie, også de fortjener at få kærligheden at føle. At mærke den solidaritet der er på kryds og tværs af befolkningsgrupper nu. Så derfor kom og hjælp med at danne menneskekæde, og med hinanden i hånden omringe Christiansborg.

Kom og hjælp med at skubbe til den ånd der i forvejen arbejder hårdt på at vise os, at der er mange måder at kommunikere på. Mange andre måder end den der i nutiden foregår overalt. Ikke blot fra politiker til befolkning, men også imellem “os”.

Dette er en aktion mod overgreb, og overgreb har mange ansigter. Særligt lige nu. Læg den sag du brænder for ind i denne aktion, for den repræsenterer alle. Og husk at medbringe TOLERANCE, for du vil måske komme til at stå ansigt til ansigt til nogen der repræsenterer det modsatte af dig. Medbring gerne dit eget banner eller lignende for lige netop DIN kamp. Alle bannere placeres hos Fredsvagten og der bliver taget billeder.

HUSK blot også HJERTET på dit tøj. Stort og tydeligt!

Husk at demoen er rettet imod regeringen og man derfor skal holde sig til dette budskab. IKKE mod hinanden. Racistiske og ultra-nationalistiske budskaber er IKKE velset og ej heller velkomne. Det handler om at finde sammen, ikke længere væk fra hinanden end vi allerede er.

Dette er ikke ulovligt, terrorparagrafferne er undersøgt og der sker os ikke noget.

VI UDØVER IKKE VOLD MOD NOGENSOMHELST!!

HVIS politiet beder os om at flytte os, så flytter vi os så vidt muligt SAMMEN.

Der vil være områder der er afspærrede og det skal respekteres. Om nogen skulle vælge at trodse det, er det for egen regning. Vi gør det så godt vi kan uden at være til gene og uden at provokere ordensmagten andet end med smil og hjerter.

Hvis vi ikke er mange nok, blir løsningen at danne en fælles front der står tæt rundt om slotspladsen eller statuen istedet.

Det ser vi når vi er der. Det vigtige er at vi gør det stille og roligt!!

Kom og hjælp med at vise at kærlighed, sammenhold og solidaritet er vejen frem. Kom og hjælp med at vise resten af verden dette. Kom og hjælp med at vise at sammenhold er vigtigt. Også selvom du har en båd og 17 villaer og er god til matematik. Måske netop i særdeleshed derfor. Uanset hvilken retning du ellers bevæger dig i skal du blot tro på og kunne mærke, at den vej vi i hele verden befinder os på nu er alt for langt væk fra hjertet.

Vi håber i vil bruge dette til at finde hinanden og organisere jer yderligere. Igen må jeg påpege at nazister IKKE er velkomne.

Vi er et lille land, med stor gennemslagskraft….. HVIS VI VIL!!

Derfor… KOM, med et TYDELIGT hjerte hæftet på dig selv, og ha et ekstra med at dele ud til en politiker, til den der vil forsøge at flytte dig, eller til den som måske ikke har tilmeldt sig denne aktion, men blir inspireret, gerne vil være med og tager din hånd. Hjertet kan være lavet i pap, plast, træ, stof eller hvadsomhelst, vigtigst er at det er SYNLIGT.

Dette er en aktion der henvender sig til ALLE der vil fred mennesker imellem. Vi har IKKE tilknytning til noget politisk parti. Og ja det er en hverdag hvor du måske er på arbejde, i skole eller sidder og sveder på et jobcenter, men kan du se vigtigheden af at “pjække”, middagslukke din butik osv osv, så kom. Måske bor du langt væk, men kan og vil skrabe både tid og penge sammen til at komme, fordi du uden større forklaringer kan mærke hvad dette event handler om.

Vi håber du VIL afse disse timer, for hvad er de ud af resten af dit liv?

Sluk fjernsynet, sluk alt.. et øjeblik og KOM!!

Vi henvender os til ALLE. Læger, sagsbehandlere, politikere uanset farve og størrelse, EU-skeptikere, Multibilliardærer, arbejdssøgende, jobkonsulenter, politifolk, naturfolk, biologer, selvstændigt erhvervsdrivende, undervisere, pædagoger, forældre, studerende, religiøse, atheister, anarkister, gamle, unge, syge, raske, dig som ENDNU ikke helt forstår osv osv osv…… Blot du kommer med fred i dit sind. Bare et lille øjeblik…

Mød op revl og krat med hinanden i hånden!! Der er altid mediedækning den dag folketinget åbner igen efter sommerferien, og ellers medbringer vi vores egne. Der kommer den dag til at foregå MANGE flere tiltag end dette event.

Meld dig KUN på denne begivenhed hvis du er seriøs og virkelig har tænkt dig at møde op med kærlighed i hånden og hjertet og ikke kun i hjerne og sjæl.

DEL og INVITER så bredt som muligt.

PROGRAM 7. Okt:

Vi mødes hos Fredsvagten kl 10.00. (Fredsvagten har en fast plads ved Christiansborg og kan kendes på deres regnbueflag.

Mere info vil følge

Dette er en aktion med fokus på hvem vi gerne vil være som mennesker og som folk. Det er et stærkt signal til magthavere, til omverdenen og til hinanden om, at vi ønsker at lægge mere vægt på samarbejde, samhørighed og social samvittighed.